AJANKOHTAISTAJalkapallohalli
JALKAPALLOA YMPÄRI VUODEN

Vuoden 2008 maaliskuussa käyttöön vihitty jalkapallon sisäharjoitustila siirsi orimattilalaisen jalkapallon uuteen aikaan. Enää jalkapalloa ei talvikaudella tarvitse pelata lumella, jäällä tai puulattialla.

Kallion sisään louhitusta väestönsuojatilasta on jalkapallon käyttöön erotettu noin 600 neliön tila. Alustana on FIFA-hyväksynnän saanut tekonurmi asianmukaisine hiekka- ja tekonurmitäytteineen.

Jalkapallohankkeen teki mahdolliseksi Etpähä ry:n myöntämä ns. Leader-rahoitus. Seura pystyi viemään hankkeen läpi hyvin pienellä omarahoitusosuudella.

Vaikka tila on tarkoitettu ennen kaikkea Orimattilan Petojen käyttöön, seura tulee tekemään työtä paikallisen jalkapallokulttuurin hyväksi vuokraamalla tilaa koulujen, päiväkotien, nuorisoseurojen jne. käyttöön. Vuokraan sisältyy mahdollisuus käyttää harjoitustilaan pysyvästi sijoitettuja harjoitusvälineitä pallot mukaan lukien. Seura on varannut arki-illat omaan käyttöönsä, mutta päivä- tai viikonloppuvuoroja voi kysellä Petri Marjamäeltä (040-5154481).

Kulku tilaan tapahtuu kaupungin keskustaa lähempänä olevasta ovesta. Katuosoite on Helsingintie 65.

Yhteystiedot

Petojoukkueiden harjoitusvuorot