Jalkapallo
Jalkapallo on kuningas!

Jalkapallo on maailman laajimmalle levinnyt ja eniten harrastettu urheilumuoto. Kilpakalenterin päätapahtumissa se saa myös suurimmat televisiokatsojaluvut. Vaikka laji ei kansallisella tasolla ole Suomessa vielä lyönyt läpi toivotulla tavalla, Palloliitto laskee lajin harrastajia maassamme olevan pitkälti yli 300 000. Lisenssinhaltijoita tästä määrästä on lähes kolmannes.

Edulliset aloituskustannukset ovat varmasti yksi lajin suosion salaisuuksista harrastajien keskuudessa. Nappulakengät ja harjoituspallo eivät paljon maksa, ja pallon kesyttämistä voi vapaasti harjoitella melkein misä tahansa.

Orimattilan Pedot toivottaa kaikki lajista kiinnostuneet ottamaan tuntumaa jalkapalloon seuran omissa joukkueissa. Tällä hetkellä toiminnassa on kuusi juniorijoukkuetta sekä näiden lisäksi miesten ja naisten edustusjoukkueet. Lisää tietoa joukkueista löydät niiden omilta sivuilta. Niille pääset yläreunan valikosta.

Perheen pienimmille järjestämme keväisin ja syksyisin pelattavan Hippoliigan, joka parhaimmillaan on kerännyt yli 300 ja viime vuosinakin vielä runsaat 200 tyttöä ja poikaa yhteisten elämysten pariin.

Petri Marjamäki (040-5154481) antaa mielellään lisää tietoa seuran jalkapallojaoston toiminnasta. Lajista kiinnostuneita kehotamme kuitenkin ensi kädessä ottamaan yhteyttä oman ikäluokan valmentajiin tai joukkuenjohtajaan. Yhteystiedot löytyvät kunkin joukkueen omalta sivukokonaisuudelta.