Varusteet
Varusteet

Orimattilan Pedot ja Stadium tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa !!

Viime syksynä lanseerattu Stadium "Tue Seurasi" bonuskonsepti on Sinulle oiva tapa tukea omaa seuraasi/joukkuettasi lahjoittamalla bonusta Stadiumilla tehdyistä ostoksista ILMAN että sinä menetät omia bonuksiasi! = BONUSTA KAIKILLE!

Jotta pystyt rekisteröitymään tukijaksi tulee sinun olla Stadium kanta-asiakas (Stadium Member).

Ohjeet löydät tästä linkistä

Team Stadium seurayhteistyömme kautta Stadium on Orimattilan Petojen virallinen urheilutavarantoimittaja. Stadium haluaa ehdottomasti olla koko urheilevan perheen urheilukauppa!

Uuden seuramallistomme avulla haluamme vahvistaa seuran imagoa ja tiedän että yhteistyö Stadiumin kanssa auttaa meitä saavuttamaan yhtenäisen ja tyylikkään seuran. Seurahenkeä ei rakenneta ainoastaan otteluissa ja harjoituksissa, vaan myös kentän ulkopuolella. Tähän liittyy olennaisena osana myös seuramme yhtenäinen ulkoasu. Nauttikaa Orimattilan Petojen tuote-esittelystä! Ottamalla yhteyttä Stadiumiin saatte varmasti apua joukkueen varusteasioissa.

Tilaukset tehdään pääsääntöisesti joukkuetilauksena. Kun joukkueenne tarvitsee malli- tai sovituskappaleita, ottakaa yhteyttä Stadium Karisman Teamsales -osastoon. Joukkueen tilaamat tuotteet toimitetaan aina Stadiumin logolla varustettuna. Tuotteet maksetaan kassalla, jossa rekisteröidään myös Team Stadium bonus omalle seuralle. Varusteita voi tilata suoraan nettisivujen kautta seuran mallistosta jäsenhintaan.

Sivuiltamme löytyy linkki, josta pääset katsomaan seuran virallista mallistoa ja tekemään tilauksia.

Lisätietoja saatte Petri Marjamäeltä, Kim Sundvikilta (Yhteystiedot) tai Tomi Kukkoselta, Stadium Karisman Teamsales-osastolta.

Tomi Kukkonen
Teamsales
Stadium Karisma
teamsales.karisma@stadium.fi
p. 020 7900 495