Mukaan toimintaan
Jalkapallo harrastukseksi

Liity jäseneksi aikuiset
Liity jäseneksi lapset (alle 15v)
Liity kannatusjäseneksi

Aloita jalkapallon harrastaminen ja ota kaverisikin mukaan!!!!

Jalkapalloa pelataan nykyään ympäri vuoden ja mukaan pääset milloin tahansa ja lajia pääset kokeilemaan kuukauden ajan maksutta. Helpoin tapa tulla mukaan toimintaamme on osallistua joukkueen harjoituksiin, joissa voit rauhassa tutusta lajiin kuukauden ajan ilman välitöntä velvoitetta suorittaa lisenssimaksuja ja seuran jäsenmaksuja.

Sopiva aloitusikä on sekä tytöillä että pojilla 6 - 9 vuotta. Jos lapsi on vanhempi, niin yhdessä varmasti löydämme sopivan aloitusjoukkueen.

Valmentajilta voit tiedustella tarkemmin juniorijoukkueiden toiminnasta, harjoitusajoista ja paikoista, pelipasseista, vakuutuksista, maksuista ym. Sivuiltame löytyvät joukkueet syntymävuoden mukaan ja kohdasta joukkueet löydät valmentajien ja joukkueenjohtajan yhteistiedot.

Jalkapalloharrastukseen voit tutustua myös jalkapallokoulussa ja Säästöpankkiliigassa

Jalkapalloharrastus ei ole pelkästään lapsen harrastus, vaan jalkapalloharrastuksesta voi tulla koko perheen yhteisen harrastus vanhempien osallistuessa seuran ja joukkueen toimintoihin.

Vanhemmilla on tärkeä rooli lapsen jalkapalloharrastuksessa. Vanhempana ole kiinnostunut lapsesi harrastuksesta esim. kyselemällä mitä harjoituksissa tehtiin. Osallistu joukkueen toimintaan - jokaiselle löytyy tehtäviä ja käy vanhempainkokouksissa tutustumassa muihin vanhempiin.

Osallistumalla ja olemalla aktiivinen autat myös omalla ajallaan ahertavia valmentajia ja joukkueenjohtajaa. Kannusta lastasi harjoittelemaan myös vapaa-aikana kotona ja pihalla, mene itsekin mukaan potkimaan palloa lapsesi kanssa.

Älä aseta lapsellesi liian nuorena menestymistavoitteita. Parhaat tulokset syntyvät, kun lapsi tuntee harrastuksen omaksi jutukseen. Menestys ei saa olla ainoa palkitsemisen aihe, myös yrittämisestä tulee palkita. Oppimisen kannalta keskeistä on turvallinen ympäristö, joka sallii epäonnistumiset. Siksi palautteen tulee olla pääosin positiivista ja kannustavaa ja kritiikin erittäin varovaista.

Lisää infoa aloittelevalle jalkapallon harrastajalle sivuillamme kohdassa ohjeita aloittelevalle jalkapalloilijalle

Yhteystietoja