AJANKOHTAISTAOld Boys


Vierivä kivi ei sammaloidu...

Old Boys - kuntoliikuntaa varttuneille futareille

Orimattilan Petojen ikämiesjoukkueet pelaavat Uudenmaan piirin KKI35- ja KKI45-sarjaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, tule tutustumaan porukkaan. Ulkokausi on pyörähtänyt käyntiin ja tavoitteena on kahden viikottaisen harjoituksen tahti.

Jokainen ryhmän jäsen pitää huolen pelipassistaan sekä seuran jalkapallojaostolle menevästä kausimaksusta. Maksuilla katetaan joukkueen sarjamaksu, tuomarikulut, sali- ja kenttävuokrat sekä mm. ottelupallojen hankkiminen.

Mukaan pääset, jos olet jo täyttänyt tai tämän vuoden aikana täyttämässä 35 vuotta. Yläikärajaa meillä ei ole.

Jos haluat kuulla joukkueesta lisää, ota yhteyttä Janne Pölläseen (KKI35, 040-768 4082) tai Janne Tarmioon (KKI45, 0400-843463).

Lisenssin maksat kätevimmin Palloliiton sivujen kautta (www.palloliitto.fi). Voit tehdä suorituksen verkkomaksuna tai tulostaa itsellesi laskun pankkia varten.

Kausimaksu 160 euroa maksetaan Orimattilan Petojen jalkapallojaoston tilille (Myrskylän Säästöpankki FI77 4210 0010 0464 96) huhtikuun loppuun mennessä. Jos haluat maksaa kahdessa erässä, jälkimmäinen eräpäivä on kesäkuun viimeinen päivä. Muista laittaa viestikenttään tiedoksi "kausimaksu Old Boys".

Joukkueen seuraava ottelu:

KKI45 joukkueen ottelut:


Joukkueen tapahtumat: